Uitgebreide info cursussen en workshops


Fotografiecursus of workshop in het Vernuft


Lianne Vis verzorgt twee fotografiecursussen in het Vernuft. Je krijgt bij deze cursus naast de nodige theorie en instructie meteen praktijkoefeningen. Op deze manier bevestig je meteen je kennis. Later heb je hier veel profijt van, omdat theorie alleen snel wegzakt. 


Voor wie?


De cursus is geschikt voor iedereen met een spiegelreflexcamera. Je hoeft niet over enige voorkennis te beschikken. Je leert fotograferen op de M-stand. Deze stand geeft je veel creatieve vrijheid, maar het vergt wel enige oefening en onderbouwing. 


Cursus aanbod: 


Cursus fotografie basis:


Deze cursus duurt 2 dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel leer je je camera beter kennen: de knoppen, instellingen en mogelijkheden. Je krijgt uitleg over de begrippen sluitertijd, diafragma, ISO en compositie. Je gaat meteen aan de slag met de oefeningen en experimenten. 

Aan het einde van de les krijg je een opracht voor de volgende keer. Tijdens de tweede les bespreken we de opdracht na met je medecursisten. Zo leer je van elkaar en doet nieuwe ideeën op. Ook tijdens deze les gaan we oefenen. Hierna volgt een vraag en antwoordronde zodat je je kennis  kunt testen en eventuele onduidelijkheden bespreken. 


€ 125,00 pp (minimaal 3 en maximaal 6 cursisten) 


Cursus basis plus:


Deze cursus duurt 3 dagdelen. De eerste twee zijn zoals hierboven bij de basiscursus beschreven. 

Tijdens het derde deel behandelen we studiofotografie. Eerst een gedeelte theorie en aansluitend ga je in onze studio aan de slag.


€ 175,00 pp (minimaal 3 en maximaal 6 cursisten)


Een dagdeel duurt 2 - 2,5 uur. 

Er is onbeperkt koffie & thee, fris en natuurlijk iets lekkers.

Als je de cursus hebt afgerond, heb je je camera leren kennen en weet je waar jouw talenten liggen op fotografiegebied. Je hebt voldoende kennis om die talenten verder uit te breiden en optimaal te profiteren van je camera. Aanmelden kan via het contactformulier of bel: 

Lianne Vis 0648405268

Op de homepage vind je de startdata van de komende cursussen.